U kunt een computer uit uw account verwijderen via de webportal door naar het devices tabblad te gaan en op de X te klikken van de computer die u wilt verwijderen. Hier kunt u zien wanneer een computer voor het laatst verbinding heeft gemaakt en dus eenvoudig de oude inactieve computers verwijderen.

Inactieve computers verwijderen.PNG

Vervolgens krijgt u een scherm waarin u kunt selecteren om de computer te verwijderen maar de bestanden nog 30 dagen te bewaren om te voorkomen dat u iets per ongeluk wist.

Als u een controle heeft gedaan dat u al uw data nog heeft kunt u de inactieve computers volledig verwijderen uit uw account.

Delete all data.PNG