Met de Briefcase functie kunt u zelf bepalen wat u alleen online wilt opslaan en wat u daarnaast ook lokaal wilt laten staan. Bijvoorbeeld uw archief alleen online opslaan en de bestanden waar u dagelijks mee werkt zowel online als lokaal.

In het Livedrive programma kunt u bij settings, tabje online files precies instellen welke bestanden alleen online opgeslagen moeten worden. Zie afbeeldingen.

De instellingen die u hierin maakt gelden voor alle nieuwe bestanden en folders die worden aangemaakt.

Voor reeds bestaande bestanden en folders kunt u dit aanpassen middels de rechtermuisknop wanneer u een selectie van bestanden in uw briefcase heeft gemaakt. Zie afbeelding